Selecteer een pagina

Spandoeken

Span- en zeildoeken worden steeds vaker ingeschakeld bij bijvoorbeeld permanente gevelreclame, tijdelijke acties of evenementen, zoals braderieën, show’s of wielerrondes. Ze vallen op en door hun lage gewicht zijn ze makkelijk mee te nemen.

Wij spelen hier op in en leveren span/zeildoeken in alle mogelijke maten, kleuren en uitvoeringen voorzien van uw eigen reclameslogan, bedrijfsnaam of logo.

Spandoeken kunnen worden uitgevoerd in zeildoek, gaasdoek ( zgn. meshdoek) of nylondoek. Wij kunnen spandoeken voorzien van ophangogen, spanrekkers voor bevestiging of bevestigingspalen.

Alle mogelijke vormen van doekreclame zijn per stuk te bespreken en zijn tevens prima te combineren met uw huisstijl logo en uit te voeren als “banier” langs de gevel zowel in enkele als in dubbele uitvoering.

Canvas decodoek “blind” gemonteerd  met rubber pees in alumnium kader profiel,

direct op elke ondergrond aan te brengen.

CBK Zeeland | Façade

CBK Zeeland | Façade

Wat een prachtige opdracht kregen wij van CBK Zeeland!Een aantal dagen hard gewerkt aan de onthulling van het 120 meter lange spandoek dat is bevestigd aan een frame dat is vastgemaakt aan de stootbalken rondom het Stadskantoor. Dit kunstwerk is te bewonderen tijdens...